assalamualaikum

Shoutbox

Semalam Adalah Kenangan,Harini Adalah Kerinduan

assalamualaikum semua kesayangan ku ,korang semua masih ingat aku lagi tak ?
kalau ada yang mengingati ku, alhamdulilah ...kalau ada yang dah tak ingat tu ,nak buat macam mana kan ..
masing-masing ada hal sendiri untuk mengingati siapa yang kita nak ingat :)

ok ,harini aku nak kongsi cerita tentang perjalanan ku sepanjang sem 2 ..alhamdulilah , sem 2 ni banyak cabaran yang ku tempuhi ...minggu pertama mula-mula masuk kolej terasa gembiranya macam mana nya mula-mula aku masuk kolej MCS ni :)

minggu demi minggu , assigment menghampiri ..oke , siapa yang suka dengan minggu assigment kan...hahaha, tapi agak-agak korang yang ada minat minggu assigment ni DERBAIK la korang kan ...tapi serius , assigment untuk sem 2 bagi aku merana bangat ..belum sem 3 , sem 4 dan sem 5 .. masyaallah , harap-harap dipermudahkan untuk sem akan datang nanti , insyallah ..

sekarang ni ,dah masuk bulan 5 ..minggu assigment pun dah habis ..now minggu FINAL EXAM sayang-sayangku sekalian ...sekejap je kan ,masa berlalu ..aku pun dah nak habis sem 2 , terlalu cepat masa yang berlalu .. alhamdulilah ,cerita lama aku lupakan dan aku terus buka cerita baru untuk sem 2 ni .tak sangkaa , sem 2 ni ada yang telah buat aku tersenyum je selalu ..dia laa pendengar cerita aku , dia laa pemberi nasihat aku ,dia la anyhing la untuk sem 2 ni untuk aku ..

terima kasih untuk semalam ,harini dan sebelum-sebelum ni ..kamu dah banyak buat wana tersenyum dan angau dekat kamu ..hahaha :')

ini laa , first day kami keluar ke mall sama-sama dan kami banyak kongsi cerita bersama ..thanks bawa wana ke JUSCO KLANG ..




walaupun aku banyak sakitkan hati dia , dia tetap tersenyum bila dah jumpa aku ..bila berjauhan , kemarahan dia akan datang semula ..bila dia rasa jeles ..
maaf laa ye , terima kasih juga selalu dengar cerita wana yang mengarut-mengarut ni kan sayang ,,

terima kasih juga bawa wana ke putrajaya semalam "4.5.2014" wana bahagia sangat-sangat dengan kamu , terima kasih juga untuk harini  tumpangkan wana pergi ke bank and bawa wana ke pantai ...seronok sangat dapat tengok suasana pantai ...jalan-jalan ambil angin dengan kamu ..wana tak tahu nak balas macam mana  jasa kamu sayang ..




 tenang je bila melihat pemandangan putrajaya ni kan , lagi-lagi bila tengok time malam :)









aku tersenyum , bila melihat orang tersayang turut tersenyum juga ,,terima kasih banyak-banyak kerna selalu gembirakan wana untuk sem ini ...
ada jodoh , insyaallah kita akan bersama ye ..susah senang jauh ataupun dekat kamu akan sentiasa wana akan ingat selamanya :*

Berjalan Ke Ayer Itam And Johor Bahru

assalamualaikum semua , hyee guys ! lamanya dokk menaip dekat dalam blog ni kan , rindu sama cik tak ..kalau rindu , mai lha chatting2 cik dekat facebook or instagram or twitter ..better chatiing kita di facebokk..lagi active di situ :)

heerm , hope korang semua sihat ye sayangku semua ...guys ! semalam ayah kita ajakk jalan2 ,dekat je tempatnya ..mulanya kita singgah ke ayer itam dulu...tujuan kitaorang ke situ , nak tahu ape ...si kembar aku teringin nak tedyy bear besar ..aku pun tak tahu , ape mimpi dia teringin sangatt tedy uhh ..agak pelik la, tapi abaikan je la...dah suka an , so ayah tunaikan apa yg dia nak tu ...

sambil ayah dokk tapau2 tauke dekat kedai tedy bear uhh boleh pula dapatt murah ..tup2 ,aku pun dah terpikatt dengan satu tedy bear ni ..apa lha , aku bodek2 ayah ..yeaaahhh !! ayah pun lampu hijau , kita pun dapatt tedy bear besarr juga ...terima kasih ayah :')



 dokk pusing2  ayer itam , tangan pun dah penuhh so teruskan perjalanan kita ke JB .. dalam perjlanan tu , ushhh nikmatnyaa ..cantiknye pemandangaaan , sekiann lama dokk terperap kat rumah je kan , heheehe ..
kitaorang sampaii kat pusatt kraftangan uhh lepas mahgribb  ,,wahh ! pusing punya pusing dalam angsana... dan ini lha hasilnya :)


kalau korang perhatikkan betul2 , macam muka orangg tak ??? 


















alhamdulilahh , selesai sudah ...rugi kalau siapa yang takk tengokk pameran ni tauu , then masa pergi  sini boleh pula terserempakk dengan cikgu comel kita ...cikgu shazana , makin cute lha cikgu , k lha...ni saja yg nak dikongsikan dengan korang ... 







Final Exam !!!

ya assalamualaikum , lamanya berabuknya blog aku ni kan ...aku pula yang naik bosan tengok ENTRY yang sama dekat blog aku ni ..

korang2 semua apa habak .? aku harap hangpa semua baik2 saje ye ...maaf lha , dah lama tak menaip entry dalam blog ni ...ana tak sempat dan takde mood nak menaip dalam blog ni ...boleh mebuatkan eden teringat banyak kenangan :)

ok , sepanjang bulan 11 ni dr 19 hingga 28/11 aku ada FINAL EXAM ..see ! lambat kan , semua orang dah habis paper , dah dapat MARK r pun , then masuk sem 2 ..kitaorang baru nyawa2 ikan nak habis FINAL exam 1 ...takpe lha , yang penting sama2 belajar ....cepat atau lambat , masing2 akan berjaya juga kan ...

to my BFF , MIRUL and WAFAA congrate sayang !!!! mantainkan keputusan kamu tu hingga SEM 6 ..kalau boleh , sem 2,3,4,5 dan 6 dapatkan keputusan 4 flat tau , terbaik lha korang ..
ha , lepas habis final cadangan wana ingat nak berkeja ...takkan lha nak duduk rumah sebulan dokk makan tidur ,makan tidur an ...tak nak lha wana , gemuk !! nanti nak keluar berjalan pun ,takde duit POKET .. and tujuan wana nak kerja pun kerna ada sebab ...ramai dah bising suruh pi checkup ..tengokk lha macam mana nanti ,tak nak la tapau mak ayah , cukup lha untuk SEM 1 aku dah banyak guna duit diaorng ...insyaallah , ada rezeki aku akan kerja dekat KL ataupun ..tgok lah mcm mana ..dekat mana rezeki aku ,doakan ye..
oke lha , doakan wana ye ...ada 3 PAPER lagi ,isnin rabu dan khamis ..lastly jumaat wana balik ...with my pakcik A.K.A mustaqim and NATRAH , TBS tunggu ye jejakku and LABIS tunggu ye kepulanganku ..

doakan wana , dapat selesaikan FINAL EXAM untuk sem 1 ni ...dan mendapat keputusan yang ok, hope subjek yg wana ambil semuanya lulus ..insyaallah ,oke lha ...azan maghrib dah berkumandang , tata semua ...assalamualaikum :)



SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,