assalamualaikum

Shoutbox

5 hari bulan 10...at sekolah..

kita start dari pagi rabulah..macam biasala kan kat sekolah,lepas rehat time ustaz,iaitu tassawur..excited ni nak pergi kem,1 MURID 1 SUKAN...mklumlah dah lama tak pergi kem kan...masa nak keluar uhh boleh pulak ustaz cakap "aikh  gadis melayu pon pergi jgak ye....macam tak caye je....malu seyhh....sebelum nak brtolak uhh,jamah makan tengahari skjap,lapar........

lepas dah siap makan,terus gerak ke tebing tinggi,lama larh jegek,jauh..2jam setengah...dalam pukul 2 ptg,ktwang sampai,,check in..aku pikir tidur kat khemah,tp alhamdulilah,tidur kat hotel..heheh...suke3..aqu satu bilik dengan lily,and sklh2 laen...tp aq xtwu ad bpe skolah...bnyaxlah jugex....lpas dh siap,solat...and terus trun krna fersif nak jumpe smua bdx2 nye...nama penghulunye AHMAD FAIZAL AND GELRNNYE TUAN AF...alhamdulilah,acara bjalan dgn lancr..sjuk jew cuacanye....masa ary kedua,pembahagian kumpulan....tak sangka aqku satu kumpulan nan teyha and watib..tp disangkakn lagy aq stu nan kmplan HAZWANI..iaitu ex nye SHUK.....tp waninye ukyhh...sprtg.....open je...tpie masa ary ni,memg pnt sgt2..shari suntuk dekat padang je...smpaikn muka aqu pon dh brbh wajah..hehehe...esoknye ary last..alhmdulilah....aqu org first bangun,,tp yang aqu gram tuan AF nk pchkn pintu...wahh....leps je siap mndy,siap2 pergi solat and sarapan....sblm nk blik ke hostel,aq smpat brgmbar dgn wani...and ktwg brgmbr nan ramai2..tok kenangan....and smpai je segmt,ktwg snggh masjd..dx2 ni solat jmaat..aqu dgn lily aplagy wat hal larh..hehhe..mkn2...blie at kedai....abis je mkn,cikgu muzhaffar ajak pergi SECRET RESIPI plak...aq pkr dy maen2,rupenye dy btol2 bwak twg..suke2...alhmdulilah...kenyang aq makn..terima kasih cikgu....

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,