assalamualaikum

Shoutbox
assalamualaikum...hehehe...pembuka bicara ingin mnyampaikan lagi kisah2 ku....nak cite..tp trse private untuk aku cerita ini kat korang2...macam mana ye...xpela...ginila...msa 24 arybulan,pkul 11 stgh malam,lebih kurang macam tula,heheheh..aku dapat berita gmbira..huhuhuaa..kowg2 smua nak tahu ke....tak bole bagitahu....hanya aku dan dy sahaja yg tahu.....heheh..betapa happynye aku kan...so,nanti kalau ap2 hal,dy suruh aku kongsi cite dgn dy..dy pun open minded je dgn aku...
                                                                 
alahai....aku guna warne hijau ni sebab warne kegemaran dy...tp bkn ni sahaja warne yg dy suka,warne merah,hitam dan putih pun favourite warna dy....merah uhh yg xboleh belahh,...warna yang aku tak suka uhh...

hhehehe..tapi xple...dy tetap green colour...dia kata,kalau dy lebih makkn,macam teddy bear..alhaii..comelnye...hehehe...tpi dy memg comel pun..cute...manis muka dye...berseri-seri sahaja mukanye,,,tapi aku suka bila dye tgur aku,maklumlah,org yang aku sayang,memang sahaja aku dgr dn terima tegurannnya...aku bukanla hati yg kers sangat nak terima teguran orang ni...tapi aku hope,ape yang dy ckp dengann aku,dy nak aku kongsi cite dgn dy,aku harap sampaii bile2 dy tak lost dgn aku..aku tkut sgt2 dy lost dgn aku...aku doa2 tidakla...amin..
IMY!!!  

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,