assalamualaikum

Shoutbox

9/12

hai...guys..assalamualaikum semua...wahaahah..semakin hari,semakin rajin aku...kuang3...macam biasalah..kemas rumah smbil uhh dengar lagu iaitu siaran HOT FM....
terbaik la wo00k..hari ini hot fm memainkan siaran tentang...ha...lai3..saya cerita..
hot fm arynie ingin mngimbaskan kisah2 yang lalu...yang boelh mengingatkan peminat2 akan lagu yg sering bermain diminda kita....katanya,kalau denagr lagu,kite akan teringat kisah2 silam kita...


fuhhh,terbaik punye arybie hot fm..hehe...tibe2 bile hot fm dh maenkan peranan tetntg lagu2 ni,aku pon ingin share sekali la tentang aku..hehhe...share dekat blog saya pun jadikla..lps juge la sye pd HH....rindunye dekt dy...emm,,tapi nak wat cmne....dah bukn dy untuk saya...


mahu tahu lagu ape yg mngingatkan saya pada dy...emmm...ini lagunye....cople_lagu cinta untukmu...
mari3..kite dengar ramai2...lagu ni,HH nyanyi time ktwg ade MUNSHI idol..wakakaka....prgram abis form 3 la katakan..tapi msa uhh HH cople dengan saya,p2 dy nyanyikan lagu ni tok saya...sedap3...saya suka..smpai sekarg saya sedih kalau dengar lagu ni..and jika dengr lagu ni,terus saya akan mngingati HH ni....


 





 
  dan satu lagi yang mengingatkn saya pada S ialah lagu ashiteru...dah la kt radio selalu ade lagu ni..lagila hari2 aku engatkan si S ni..tp hnye mngingati kish2 yg lama....yng hanya kenangan sahaja....

                                                                                                                                     

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,