assalamualaikum

Shoutbox
assalamualaikum semua. .m0rning. .wahh,bulan ni hujan aja kan.. .sampaikan aku tak mandi. .hahah. .tak senonoh kan aku ni. .tapi takpelah,just duduk dalam rumah saja,tak ada keluar pergi mana-mana p0n. .so,takde sape pon yang berjanji dengan aku yang tak mandi ni:)

korang-korang nak tahu tak. .malam semalam aku tidur awal tau,alahaii,pukul 10 aje kot. .mybe bagi aku awal,kalau korang mesti lambat kan. .emm,aku sekarang memang dah malas nak set jam t0k bagun subuh. .sebab aku dh set dalam otak memang boleh sedar pukul 6 pagi:)
tapi semalam lain pula jadiknya. .korang semua nak tahu tak ape. . ??hahaha,,jangan gelakkan ye. .aku rasa ni la yang malu aku nan twins aku,wani:)
malam uhh aku rasa dah rasa macam seharian saja aku tidur and aku tersedar,capai ph0ne tengok jam dah pukul 2. .tapi maasa uhh aku mamai lagi. .aku at ph0ne sistem 24jam. .masa yang aku tersedar,aku pelik kenaapalah dah pukul 2,aku just pikir YA ALLAH LAMANAYA AKU TIDUR. .smpai pukul 2 petang uhh baru aku sedar . .padahal tengah mamai lagi tau. .sebab aku keluar je,keadaan ruang tamu aku dengan adiknya aku tak tidur,dengan wani nye tengah baca novel,so aku macam tak caya la dah pukul 2 petang kan...pastu,aku menangis,sebab aku tak bangon sembahyang subuh. .pastu aku tak puas hati juge,napela awal sangat masa berlalu sampaikan aku tak sedar pukul 2pettang. .and aku keluar jengah ruang tamu. .aku pergi dekat twins aku. .dengan muka aku yang dah lepas anngis uhh..aku nanye wani,NGAH,BETUL KEW DAH PUKUL 2 PETANG HA..??pastu wani blurr.. ..and dia cakap dengan aku,ea..ko0 ni ngingau ni,sekarang baru pukul 2 pagi la...aishh..aplarh. .
aku dengan muka yang mamai uhh,terus maso0k tidur. .dalam hati aku,,alhamdulilah. .rupanya pukul 2pagi. .bukannye 2 petang. ..hehe..lega aku. .sengal kan aku ni. .;)

hahaha,,baru je tidur,s0lat.. lepas s0lat,baca al-quran,sarapan and baru la on9. .smbil uhh,amik gambar jap..haha,,muka belum mandy..selekehnye aku kan..:)






                                                                                                         


                                                             

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,