assalamualaikum

Shoutbox
hye guys..kembali semula..heheh,,e'e,nak cerita apa ye hari ni..emm,actually sebenarnye takde la sto0ry ho0t2 pon..heheh,,by d way,tadi saya on9 fb,xthu pula yg add saya uhh kmbr..comel2...yg sorang cubby yg lagi sorang pipi ye kurus sikit..heheh..macam saya juge..namaye..   Iffa Julia ..  dan  Iffa Juliana

nice kan namanye..orangye lagi nice..klau nak tengok DP nye,klik la nama dy yang kat atas uhh..actually dy udak baru 15..th0n den 16 udahh..budax subang jaya...jauh kan kenalan saya..heheh..eppy dapat kenal nan dy..


emmm,sabtu ni,anak pak uteh belah ayah yang laki nak maso0k meminang..akhirnye,jmpe juge jdo0h dy ye...alhaii,bljar jao0h2 rupnye dapat orang bp je..ukeyla uhh..nice and baik..suka sgt..akhirnye,jmpe juge jdo0h dywg kan..,,   Xiera Nazira  and  Meyo Amirrul..


seco0co0k...nice..


sama macam ni kan....





ea,terlebih suda..ni belum lagi..heheh,,baru je nak masok meminang,,,but pe2,tahniah ye....
:):):):):):):):):):):):):):) SENYUMAN SENTIASA TERUKIR DIBIBIR:):):):):):):):):)::):)                                                                   

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,