assalamualaikum

Shoutbox

rakan2 yang walling at fb (",)

uke,assalamualaikum...hehehe....banyak pula cerita aku eak..tp rasa macam tak penting je cerita ni..tp bagi aku penting..sebab kenangan...tapi korang2 ynag picnye ade dekat sini aku mintakk maap ye..heheh...jangan marah,just buat kenangan...takde nak wt ape2 pon...chill (",)

sape2 yang takde pic dalam aku punye blog ni,maapla ye...sebab yang ade kat sinie,hnyalah rakan satu murid satu sukan...and just yang pernah walling2 degan aku sahaja....saje,,mahu cite ka sini....aku punye blog,sekatila nak crta ape2 kan..

                                                                 

walaupun dekat kem uhh aku senyap orangnye tpie dekat fb aku len,,sebab just chat sahaja...tu yang aku tak berapa segan sangat uhh...hehhe...tapi aku gembira kerna dekat fb,ad juge yg psan aku kat kem uhh..hehe...semakin akrab walaupun hnye wall at fb...takpela,kalau ade masa mengizinka,kite bole berkumpul ramai2...kan3..??

ukela...hope2 korang jangan marah ye...smile... :)

                                                                

 

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,