assalamualaikum

Shoutbox

holiday at cameron hinglands

helo, ,assalamualaikum semua..hope korang chat ya..tapi saya pun chat juge,maklum lha,lepas tension sudah kan. .:)

uke,kite cerita dari awal k..kita orang start gerak ke KL pukul 6suku..aku terpaksa tahan mata gara-gara tak nak tidur..aku takut nanti aku tak sedar..heheh..so,terpaksa aku buat benda yang patut agar aku tak tidur..tapi alhamdulilah,berjaya..heheh. .
lepas je siapII semua,kemas barang masuk dalam kereta,kita orang gerak..aku apa lagi,mulakan operasi membuta...fuhh,lena aku tidur..sedarII je dah sampai KL....teruk kan aku..hahah..takpe lha,tak selalu kot aku buat macam ini....
smpai je KL,kita orang sedaraII berkumpul di satu kedai...and pergi beramai-ramai dengan kereta masing-masing...alhamdulilah,perjalanan kita orang baik dan selamat...tapi sedih,gara2 mak aku bawak laju,kita orang kena saman...hahaha...nak pi goliday,dapat saman percuma gitu saja..

emm,sampai je resort kita orang,kita orang naik and check in...fuhh,semua keletihan dan kelaparan termasuk la aku...tapi sayang,makan maggi saja..jadik lha...lepas je tunaikan apa yang wajib,aku apa lagi,membuta lagi lha..ishh2..teruk anak dara sorang ni..maklum lha,dah mabuk jalan kan,nak wat pe2,memang tak lha...wahh, ,sampai 6 setengah aku terlelap..lama kan..malam uhh,aku and family..turun..jalan...pi cari barang2 yang menarik at pasar malam...best wo00k...heheh..ayah aku bagi sorang 50 ringgit...bagi aku banyak...terima kasih ayah...banyak barang saya beli...suka2..:) sayang ayah!!!then,malam uhh aku tidur lambat...nak tahu kenapa..sebab aku web cam dengan seseorang..huhuaaa...masuk ni dua orang dah laki aq web cam..tapi orang yang lain lha..heheh..dia cute malam uhh..dia tunjukkan bear dia kat aku..dia comel..hehe..

esoknya,kite orang pi tanah rata,jalan-jalan....ambil gambar..aku pun mula mer0yan,amik sana,amik sini..heheh...itu lha tabiat aku,kalau kamera ada dekat dengan aku...pastu pi taman kaktus,taman rama-rama,ladang strawberry,ladang teh,ladang boh...dan dari situ kitawang tahu cara bagaimana jadiknya teh boh..terbaik lha wokk...

hampir petang lha juge kita orang merayau..time balik uhh,,memang lepak gile...aku terus solat dan membuta,,,malamnya aku dengan family pi turut lagi...mahu shoping abis..aku kalau dah pegang duit,memang nak abis kan juge lha kan duitnya...seronok weiii..banyak barang aku beli dengan mengunakan wang 50 sahaja...aku kopakkan duit ayah aku,wany kopaakkan duit mak aku..hee. .

ha,malam nye,aku takde keja..so kalau takde keja,aku carik keja..apa lagi,aku upload semua gambar yang aku snap di cameron ni...mahu tengok, tapi disebabkan aku malas mahu upload,korang jengah saje di fb ni r. .
 ini link nye...jangan lupa like yerk..heee
 
k la,2 je aku nak cerita..xd benda sangat..best. .cuti yang sangat menyeronokkan tapi menyeksakan diri aku..kerana jalan yang sngat seksa..selok belok...

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,