assalamualaikum

Shoutbox

dia adjust! wo0i, ,beautiful !

assalamualaikum semua..bertemu lagi kite yek..actually mahu cerita yang semalam dia tolong adjustkan ini blog untuk saya..heheh. .alahai,cuma perubahan sikit je..tak banyak pun,by d way,nice ! saya suka, ! tapi kan,dia ni kadang-kadang buat saya geram juge..nak mesej sampai tengah malam,tapi dia juga yang lelap dulu..aishh,,sabar je..
                                                                               

ha,saya ada dapat kenal budak JB,,alahai,dia comeyhh weehh..tapi sayang,dia rapat dengan EX saya..erghh ! sori lha wak,kita tak boleh rapat sangat,saya takut nanti awak pun akan permainkan saya,walaupun kita kawan saja..nak tahu siapa nama dia,namanya
Putera Addmath.
dia kata sama saya,dia tak pernah cople..uke,saya dengar je..dia kata gak,dia ikhlas kawan dengan saya..alahai,pape,thanks jadik kawan saya..walaupun kita dah lama friend dekat fb,cuti ni awak baru tegur saya..hahah,,takpe,saya pun tak perasan yang kita dah lama kawan..

                                       
hee,saje masukkan picture cat..comel kan...geramnye !
k lha,,bybye !

cerita aku dan dia !

                                                                   
assalamualaikum..cot cet semua ! lamanya aku tak update blog aku ni,tindu nye aku nak cot cet cot cet kat sini..hee,semestinya banyak story yang aku nak kongsi dengan korang semua. .
hee..siapa yang rajin nak membaca cerita aku ni,lai lai lai :)

firstly,pasal exam aku untuk pertengahan ni..waahh peringkat negeri au,terbaik lha ! susah sebab tak study betul-betul..hahaha..ini lah aku,setakat ni baru dapat 3 paper..waah,one fail :(
then,soalan agama saya salah buat..20markah hilang..sedyhh,hope lepas target au !
tapi ibu cakap,takpe..usaha,usaha dan usaha..insyaallah periksa betul boleh dan lulus ok. .
ok ibu,,terima kasih,sayanag ibu !

then,cerita at hostel pula..em,haritu budak lower masuk hostel..akaknye boleh lha..uke2 saje setakat ni..cerita buruk at hostel,takde dah kot..dah uke dah sekarang..alhamdulilah..tapi nanti naik cuti dua minggu,warden dah tukar la pula..cikgu adila dah tak jadik warden..orang lain pula tukar shift cikgu iaitu cikgu erma..cikgu erma ni ada sama dengan muka kawan saya at pemanis. .nak tahu sape,ni lha dia Wanie Hazwani
emm,dalam 4 minggu exam ni,ade pula jamuan juge kan at hostel..jamuan keceriaan asramaku syurgaku..buat keceriaan hostel..alhamdulilah,semua bejalan lancar program ni..nak tahu makan ape. . .??
   
                                                                    yum,yum,yum !      

ha,ni cerita tentang hati saya pula..isshh,,excitednye nak cerita pasal ni..heheh. .hee,sebenarnye saya dah takde nak cople-cople nitau..sebab saya start frm4 uhh memang dah full stop,takkn cople dah..k,saya boleh ikut..sampailah naik form 5 kan..mulanya tak nak tau kenal dengan dia,sebab kawan saya ade minat dia..so,memang tak nak kacau lha kan..tapi ada satu hari tu,cuba berani diri ,,,saya pun add la dia dekat fb..heheh,tak malu kan. .:D
then,engatkan dia tak nak accept,sebab dekat sekolah muka memang sombong..heheh. .hehehe,sori ye pakwe..maklumlah masa mula-mula kan..ha,lepas je dia accept sebagai member,engat lagi saya buat status  
siapa nak cople dengan saya..?? dia pun comment , SAYA .and bla,bla,bla,bla..
wah,terkejut saya kan. .  
nak tahu kenapa terkejut,sebab saya ??? tutt !!

sejak saya add dia,sejak tu juga kita orang rapat,at sekolah,terserempak,senyum-senyum..rapat dan rapat dan makin akrab...semua tentang dia nak tahu,bla bla bla...then,satu ari uhh dia cerita tentang EX dia..uke,saya dengar...and bla bla bla cerita dia...no storry,private ok. .
then, 12/5 ,jeng jeng jeng !! hari yang paling tak percaya weyhh. .hehehe. .teeet..paham kot apa maksudnye,then semakin akrab an...
suke weyhh, ,nak tahu kenapa..masa aku dah kena duduk kt blok form5 uhh,apa lagi,semestinye dekat dengan blok form 6 an,hee,masa nampak dia an,at PRS uhh,alamak aii !! gugur weyhh iman saya..nampak suci muka dia..start situ saya mula minat dia...hehehe..malu saje,senyap dalam diam2. .tapi sampai sekarang dia tak tahu saya minat dia,hehehe,tapi kan,haritu dia ada cakap,dia dah lama kenal saya,dia kenal dari adik saya...pastu dia suruh sampaikn salam untuk saya...tapi SEDIH !! adik tak sampaikn apa yang dia suruh...tapi tak sangka pula dia dah kenal saya dulu sebelum saya add dia kat fb..hehehe, ,aishh,,tapi kan,kita orang dah tuttt..heheh,lagi lha...saya suka..orang yang saya minat saya dapat..ALIGATO00 !!

hee,my twins saya dapat tahu about ni,lepas semalam dia ternampak pic saya dalam blog dia,twin saya apa lagi,kata dah tak nak cople..saya pun cakap lha..dont worry,along takkan jadik macam form 3,lalai..dating-dating ni k...along dah pandai jage diri sendiri dah...dan along ingat pesan abang  Arerif Felten dan angah k. .dont worry. .
emm,hari tu 16arybulan mestilah korang tahu kan hari ape..hari guru lha weyhh. .hee,form 5,hostel kondak bahagian hadiah..penat weyhh,tapi alhamdulilah berbaloi..heheehe. .pakwe saya duduk atas pentas juge..so dapat tengok muke dia...hehehe..kepansan muka dia..sian !
sebel dengan Adaham Cool ...
boleh pulak dia kenakan dengan tuutt, ,malunye. .tapi pakwe uhh segan2 pulak..ape lha..terima kasih pakwe bab bagi bunga
                                                                


. .heheehe, ni picture hari guru
hari guru 2012
pakwe,thanks juge coklat ni. .
                                                             yummie !

actually,saya tak sweet pun ! sori yek,saya biasa-biasa saje..kami twins,dia twins laki perempuan..suka kucing,then suka coklat ! alahaii dia ni..sama kan . .

lastly, ,mahu tahu sape yang dimaksudkan pakwe uhh,msti dah tahu kan...ini lha orangnya.. Putera Hyriel
                                                          
                                                            
SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,