assalamualaikum

Shoutbox

dia adjust! wo0i, ,beautiful !

assalamualaikum semua..bertemu lagi kite yek..actually mahu cerita yang semalam dia tolong adjustkan ini blog untuk saya..heheh. .alahai,cuma perubahan sikit je..tak banyak pun,by d way,nice ! saya suka, ! tapi kan,dia ni kadang-kadang buat saya geram juge..nak mesej sampai tengah malam,tapi dia juga yang lelap dulu..aishh,,sabar je..
                                                                               

ha,saya ada dapat kenal budak JB,,alahai,dia comeyhh weehh..tapi sayang,dia rapat dengan EX saya..erghh ! sori lha wak,kita tak boleh rapat sangat,saya takut nanti awak pun akan permainkan saya,walaupun kita kawan saja..nak tahu siapa nama dia,namanya
Putera Addmath.
dia kata sama saya,dia tak pernah cople..uke,saya dengar je..dia kata gak,dia ikhlas kawan dengan saya..alahai,pape,thanks jadik kawan saya..walaupun kita dah lama friend dekat fb,cuti ni awak baru tegur saya..hahah,,takpe,saya pun tak perasan yang kita dah lama kawan..

                                       
hee,saje masukkan picture cat..comel kan...geramnye !
k lha,,bybye !

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,