assalamualaikum

Shoutbox

20 june ,

salam semua..hee korang,apa kabar..meyh sini,saya nak kongsi cerita saya lagi lee..:) my special day,birtday saya..korang tahu tak,engatkan tahun ni kena mandi dengan kunyit dengan kopi lagi,rupanya tekaan saya salah..korang nak tahu apa kawan-kawan saya plan kat saya...meyh sini,saya cerita..

sebelum nak masuk 20 nune tu,malamnya dia nak kenakan saya,tak tahu dia orang nak watpe..saya apa lagi ,membuta awal la..heheh..terlepas dari kena nan dak2 ni...alhamdulilah..hehehehe,,then,esoknya...macam biasalah...pi sekolah...sebelum pi sekolah tu,dak hostel nyanyikan lagu untuk saya..terharu weyhh !
thanks dak hostel,sayang korang !

sampai je sekolah,macam biasalah la,saya tengok dari jauh je pakwe saya..wahh..awal hari tu dia datang...nak tahu kenapa dia datang awal sangat2 ,,sebab dia bawak hadiah untuk saya..besar...nak nangis weyhh masa kak nomi bagi present tu untuk saya..nak tahu apa..jeng,jeng..





 hee,nak tahu apa dalam ni,mesti la korang dapat agak kan...
                                     
                                       

 ha,ini la yang ada kat dalam kotak tu..comeyhh kan..thnks sayang !
comel sangat. .

petangnya pula,kita orang ada kelas tau...tapi masa tu saya memang tak tahu apa-apa..folow je dia orang..maklumla,saya ni ikut je orang..tak penah tanya pun nak pi mana :)
so,sampai je sekolah,kita orang lepak kat depan library..sudut bacaan..pastu,saya tanya la fika..sape punya makanan ni an..pastu dia cakap la budak cina...so,saya pun spontan la..tak pikir laen dah..malas nak pikir kan..petang an...buat pusing kepala je pikir an...tunggu punya tunggu nadhrah dengan salyna...

ha..amik kau !! dia orang bawak pakwe saya sekali..dengan keknya sekali...serius ,dah nak berjurai dah air mata saya..tapi masih cover la...hehehe..malu..rupanya..dia-diaorang sengaja bawa saya pi situ,untuk sambut birthday saya..then,apa lagi..snap pic dengan pakwe la..dengan muka busuk saya ni kan..amik kau..ni hasilnya..
                                                           
thanks dear,and friend...nasib tak kena mandi tepung dengan dia :)
lepas je siap2 makan,kita orang pi padang...sukan..siap sukan..apa lagi weyhh,balik hostel la...heheh,,sampai je hostel,siap2...masa untuk bergayut..mula-mula tepon pakwe saya dulu la..second,ibu...ngayut nan ibu,cerita pasal hari ni punya cerita an..ibu geli hati,sabar jela...nasib ayah tak belikan lagi bearnye..kalau tak,banyak la bear saya kat rumah kan..lepas je tepon ibu,tepon budak JB...last sekali..siapa lagi,abe saya la...hehehe...

lepas je ngayut nan dia orang semua,pikir kaq wany tak datang..rupanya datang juge...dia wish birtday saya..hehehhe..thnks kakak !
                                           
 tak cukup bajet, ,heheeh..thanks..
akhinrya..thanks korang sebab buat saya happy sangat2. .
Shafieyka Shazira, Ey Na ,Nurul Nadhrah Masri,,Nor Laily,Aqiyra Aqiy,, Fatin Nadirah
and  Putera Hyriel   :)
budak fb,sanak saudara saya,dan juga budak2 hostel ;D
 picture my selebrated !
 Album Tanpa Nama

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,