assalamualaikum

Shoutbox

masuk hostel ,

hee korang..assalamualaikum...hari ni kita dah kena balik hostel la..tak bestnya..rasa nikmat cuti seminggu jup..yang lagi seminggu tu,hilang gitu jup..nak tahu sebab pe,sebab seminggu tu saya banyak membuta je..heheeh...teruk kan saya ni..tapi alhamdulilah,seminggu tu,rasa hargai saat-saat masa tu..memang perfect la hari seminggu tu,sebab isikan masa lapang tu dengan membuat kerja sekolah..hehehehe...

korang,hari ni kita tak tidur balik,hee..nak tahu kenapa..sebab abe tepon saya tepat pukul 7 pagi..terkejut saya...ingatkan sape kan tepon pagi-pagi tu,.nak kata pakwe,tak lah..sebab tahu,dia penat kan..siapkan esei sejarah dia yang melambak tu..sian dia..kena kacau dengan bud0ng pula tu..hee,nasib badan pakwe ..hee,rupanya abe text saje-saje je..sabar jelah...dengan mata yang dah segar ni kan,ingatkan nak print folio..rupanya dah siap print..suka-suka...
terima kasih ngah..sebab tolong aku printkan folio pa tu...banyak tau..sian dia tidur lambat ..tapi dia juge kot nak tolong aku..sayang lha ko ngah :) 
 Azwani Wani



hee,lepas ni dah takde peluk-peluk my tedy bear ,sedihnya,,,lepas ni peluk selimut jelah...ha..selamat tingaal teddy bear ku. .
                                                                      
2 minggu tau t tak peluk :(
korang-korang,semalam kite gaduh dengan dia..gara-gara dia salah paham dengan status saya..maaf yup wak..janji takkan buat lagi..serius,takut dengan dia kalau dia tengah marah . .
uke la,hari ni saje la cerita saya yup..next week,insyaallah kita kongsi lagi yup story...                                        

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,