assalamualaikum

Shoutbox

my scandal ,

salam semua..selamat tengahari lee,aligato0 yang sudi godek blog saya ni:) actually,hari ni takde lcerita menarik yang nak dikongsikan dengan korang semua...cuma mahu cerita pasal scandal saya saje..dia cute weyhh ! serius,walaupun rapt dekat fb je,aku sayang dia,macam mana aku sayang BFF aku...kita orang kenal masa dekat kem 1 murid 1 sukan,tapi tak berkesempatan nak tegur dia..segan weyhh..tapi masih engat lagi,dia kena kacau dengan budak ni..hahaha..ramai panggil dia YUNA..
                                                                 

memang muka dia kat kem,macam yuna..serius..tak tipu..emm,dia sporting..gila-gila otaknye..dia stay at jementah..jauh dari rumah saya ..umur semestinya sama lee :)
dia ada boy,entah lha..saya tak pernah tanya dekat dia..takut nanti dia marah..hehehe...korang nak nombor dia,hee mintak lha sendiri yup...
                                                      Cik Muda Meigumia 

sapa-sapa nak ushar dia,pi lha add..agak-agak dia layan tak korang yang nak kenal nan dia..selamat mencuba !               

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,