assalamualaikum

Shoutbox

menangis lagi !

assalamualaikum...fuuhh !!!
berabuknya blog saya ini..dah lama tak update kan cerita dalam blog ni,korang yang jengah ni pun mesti naik bosan tengok pic birtday saya ni kan..tak comeyhh ! muka busyuk. .

uke la,meyh sini saya ada cerita sikit dalam minggu ni dekat asrama la..ingat minggu dah nak balik ni happy la kan..dapat jejak rumah,rupanya bertimbun masalah kan..menyirap jep..minggu ni boleh pula ada kes gaduh...tak perlu kot korang tahu sebab apa..malas nak cerita..menyeksakan...disebabkan hal yang tak berapa rumit,dibesarkan...kesabaran weyhh !!!
hampir satu jam setengah warden jumpa kita orang semua..semata-mata dia nak lepaskan kemarahan kat kita orang atas kesalahan yang orang lain buat,jadik kita orang pun termasuk la sekali..kata hostel,keluargaku ..so,sorang buat mestilah semua kena kan...kan3. . .

haa,apalagi..kena rotan la..sakit tau !! hee, ,sampai bengkak tangan...mungkin salah pukul..tu yang sampai bengkak tangan saya...sakit tau ! terus nangis saya. .aisshhh..pastu kena denda prep 24 jam..hanya 5 petang sampai 5 setengah petang cikgu bagi kelepasan untuk mandi,...elo00 !! sempat ke ha nak mandi dengan pelajarnya 80 orang ??? aisshhh !!

pastu,sebelum haritu kena denda bendera waktu prep...perghh  ! nasib ada kelas malam tu..seminggu ni,agak2 ada yang kita orang langgar peraturannye,tambah lagi au dendanya..sampai la bulan 11...wahhh..gile !! prep 24 jam...memang naik gile !

erghhh,bulan puasa sudah...aishh,hanya kesabaran saje la yang boleh  buat,.,,nak wat camne kan...

k la..tu jep nak cerita..malas nak cerita panjang-panjang..menyakitkan hati.  .  

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,