assalamualaikum

Shoutbox

jantung aty saya,,

assalamualaikum semua ! hari ni kita nak cerita tentang jantung hati saya la..nak share sikit pasal dia ni..seminggu kita orang tak dapat jumpa,maklum la...cuti rAYA kan..tapi takpe,lepas rindu dengan dia ..text saje la...hehhe..
sejak nak raye dah ni,dia asyik la sibuk memanjang jup..maklum la..dia la driver kat rumah tu kan...nak pergi manaa jup,dia lah yang kena hantar...siann dia..tak dapat duduk senang kat rumah..tapi takpe la...dia ni pun kaki berjalan...hehehe..

harini,dia sibuk menganyam ketupat lagi..ni dah pukul dua..selalunya dia dah membuta..tapi hari ni dia bersengkang mata untuk mengecat rumah...sian dia ! dah la keadaan dia tak sihat..dengan sakit tekakknya..karang tak pasal-pasal demam pulak..jangan lah ye wak ! kuat yup..

tadi saya marah kat dia,sebab dia wat lagi hal..hesiihh ! nasib la lepas tu m0od saya dah oke tau ! sabar jup la...hee,,tak sangka dia pun ada beli baju t-shirt kesukaan saya...sukanya !  ser0nok la saya tahun ni...sama semua dengan dia...hehehe. . harap-harap dapat datang rumah dia nanti..tak sabarnye...dia pun nak datang uma saya :))

wak,be str0ng oke ! k la,sampai sini je cerita kita tentang dia..assalamualaikum ,
 hahaaha..gambar lama sudah..takde gambar terbaru la dengan dia..malu  !! nanti kalau ade gambar baru,ite share-share oke :)
                                                                    
                                                                   

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,