assalamualaikum

Shoutbox
TEEET ! assalamualaikum semua...hee korang semua...m0rning..awalnya kita bangun hari ni..maklum lah...badan kurang chat,so tak selesa nak tidur dengan nyenyak :(
terlepas la kita nak bermimpi kan...emmm, ,sabtu petang ,kita ada pi open house...biasalah ..umah siapa lagi kan kalau tak uma ammoy mia...tiap tahun dia ajak,dan kita akan pergi,,heheheehe..alhamdulilah,pergi sana ser0nok lah juga sebab dapat makan..hehehe...tapi disebabkan selera takde,tu yang makan sikit jup ! sedyhh jup tak dapat nak rsaa semua makanan yang ada kat situ..hehehe..tak malu kan kita ni..takpelah...bukan selalu...setahun sekali jup dapat datang rumah si ammoy ni...

masa dok tengah makan tu,dah lah tak nampak..si ecah boleh pulak cakap ..wana,wana...ada azim la...aku jawab..mana2...?? tu ha,dekat dengan apam... TEEETTT !
sho00rrtt kita..ingatkan dah takde budak laki dah..rupanya ada lagi. . .aishh..hang teng0k kita macam nak makan orang jup...
masa kat umah ammoy tu,sempat lah juge bersnap kan..satu jup :)
carik la sendri pic uhh. . .heheehe. . .
sampai je rumah...penat uhh..hehehe..padahal tak buat pape p0on :)

emm,semalam chat dengan buah hati...dia cakap,dia pi taka ...then,masa nak balik tu,excident...haiishh..aplah awak ni...nasib awak tak pape tau. .risau jup. .tuhan jagakn dia t0ok saya yup ;D

tahun ni la kita sedondon dengan bf kita..sebelum ni tak pernah pun sama..thanks aw0ok ! sudi sama warne dengan kita :)
awak nampak comeyhh bila senyum tambah-tambah lagi bila awak pakai t-shirt pink !

           http://www.youtube.com/watch?v=82yxge2HBGg                                

16/9

assalamualaikum semua...story mory lagi kite hari ni...kite nak k0ngsi pasal keputusan kite..setakat ni,kite baru dapat paper math ...alahai,cukup-cukup makan jup..kite dah cuba sedaya upaya,itu saja yang b0leh kita dapatkan..tapi insyaallah,untuk results SPM,saya akan buktikan yang results math saya b0leh melonjak mendapat B..paling kurang la,tu yang kite boleh targetkan...untuk lagi 9 paper tu,kite cume boleh target  A dalam subjek AGAMA,TASSAWUR,PSV and SN ,MATH,BM target dapat kredit jup...untuk subjek BI,SEJARAH,EKONOMI ASAS,PRINSIP AKAUN.....insyaallah target lulus saje..korNG semua d0akan kita yup,agar dapat keputusan yang kite target ni !

emmm,tinggal lagi 3 paper saje..nasib baik...dah la keadaan badan tidAK mengizinkan...nasib tingggal subjek tasawur ,psv dengan ekonomi saja...doakan kite agar dapat jawab soalan ni yup :)
29 pulak results akan dikeluarkan..NERV0US TAU ! hanya bertawakal saje ,

emm,semalam kite on9..dok sekodeng-sekodeng wall orang...yhen,ternampak la satu st0ry ni...st0ry sad ! aku tak pernah pulak terbaca pasal hal ni dalam surat khabar..maklum la..surat khabar jarang nak dibukanya kan..apatah nak beli,memang kirim salam la..godek punye godek..alahai...ayunye si arwah..tapi sayang,arwah lebih disyangi dengan yang maha esa ...pada bulan 6,beliau di panggil ilahi..

hanya ini sahaja kenangan beliiau telah tinggalkan...AL-FATIHAH ...
moga roh ditempatkan orang-orang yang beriman...

http://www.misschronicz.blogspot.com/
ini bl0g arwah...sekarang ditaip oleh ibunya pulak ...

hee,, tukar st0ry...tadi kawan saya bagitahu yang dia dah berpunya...CONGRATE ! ye kawan...happy tengok ko bahagia...takpela,walaupun awak nak saya,tapi saya dah berpunya...but sekarang..awak dah berpunya juge kan...pape jangan risau,rahsia awak,rahsia kita juge yup kawan...jage dia lekl0k...engat ! jangan permainkan dia...oke !''

satu lagi st0ry,kite baru tahu yang kawan kite cedera..eishh ! nasib baik awak dah abis exam kan,kalau tak..kita tak tahu la awak nak jawab exam camne an..dengan keadaan camtu ...eisshhh !harap tangan awak cepat sembuh yup ,amin :)

pasal jantung hati saya pula..tak tahu la nak st0ry macam mana...hari tu baru jup marah dia...emm,tak tahu la...kite ni bukan pe....memang kite ni kuat cemburu..nak wat cmne wak ! sori la wak,kalau tu merimaskan awak ..sebab kita sayang awak la...awak jangan tinggalkan saya tau ! saya tak nak kena tinggal lagi...

z0ne exam !

assalamualaikum semua. .hai k0rang semua..lamanya tak catat st0ry dalam ni. .korang,minggu ni 3 haribulan saya dah exam percubaan SPM..takut weyhh...yang si dia pulak exam 5arybulan..tapi dia exam dalam kelas jup,saya exam dalam dewan..rassa debaran yang dulu waktu PMR,datang kembali weyhh ! dulu PMR ,barisan 2 depan sekali,tahun ni SPM, 3 last sekali..sukanya..sederet melayu perempuan...yang last la..

tahun ni,memang minggu exam last..3 minggu nanti dalam dewan,nerv0s..dan 3 minggu juga la nanti tak nampak dia...hermmm ! saya tak tahu la,tak ready lagi untuk semua subjek ni...saya harap keputusan percubaan saya ni memuaskan...paling kurang p0n lulus semua la...kira oke dah tu bagi saya..amin !

ha,3 arybulan ni juge la abe saya berdaftar di U UNISZA...terengganu..jauhnya dia dapat panggilan U..sedih.tapi alhamdulilah,sebelum dia pi sana,saya ada sampaikan amanah untuk dia..syukur...sampai juga amanah saya tu pada abe saya...thanks a lot ye zharif.. .sebab susahkan kamu :)


hermm,kakak yang saya rapat pun dapat panggilan U juga..tapi hari ni dia dah pi dah..dapat panggilan di SHAH ALAM...jauhnya....windu sama kamo0 nanti....s0pie pun dapat panggilan jauh juge..di KELANTAN..dia kata sama saha,dia dapat  r00mate 2 melayu,2 china...bestnye !

korang-korang semua,g0d luck yup...3tahun disane...siapa yang tak biasa duduk hostel uhh,biasa-biasakan la yup..nanti lama-lama best ...gud luck juge, ,untuk bulan 0rientasi ..heheehe. . .





SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,