assalamualaikum

Shoutbox
TEEET ! assalamualaikum semua...hee korang semua...m0rning..awalnya kita bangun hari ni..maklum lah...badan kurang chat,so tak selesa nak tidur dengan nyenyak :(
terlepas la kita nak bermimpi kan...emmm, ,sabtu petang ,kita ada pi open house...biasalah ..umah siapa lagi kan kalau tak uma ammoy mia...tiap tahun dia ajak,dan kita akan pergi,,heheheehe..alhamdulilah,pergi sana ser0nok lah juga sebab dapat makan..hehehe...tapi disebabkan selera takde,tu yang makan sikit jup ! sedyhh jup tak dapat nak rsaa semua makanan yang ada kat situ..hehehe..tak malu kan kita ni..takpelah...bukan selalu...setahun sekali jup dapat datang rumah si ammoy ni...

masa dok tengah makan tu,dah lah tak nampak..si ecah boleh pulak cakap ..wana,wana...ada azim la...aku jawab..mana2...?? tu ha,dekat dengan apam... TEEETTT !
sho00rrtt kita..ingatkan dah takde budak laki dah..rupanya ada lagi. . .aishh..hang teng0k kita macam nak makan orang jup...
masa kat umah ammoy tu,sempat lah juge bersnap kan..satu jup :)
carik la sendri pic uhh. . .heheehe. . .
sampai je rumah...penat uhh..hehehe..padahal tak buat pape p0on :)

emm,semalam chat dengan buah hati...dia cakap,dia pi taka ...then,masa nak balik tu,excident...haiishh..aplah awak ni...nasib awak tak pape tau. .risau jup. .tuhan jagakn dia t0ok saya yup ;D

tahun ni la kita sedondon dengan bf kita..sebelum ni tak pernah pun sama..thanks aw0ok ! sudi sama warne dengan kita :)
awak nampak comeyhh bila senyum tambah-tambah lagi bila awak pakai t-shirt pink !

           http://www.youtube.com/watch?v=82yxge2HBGg                                
SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,