assalamualaikum

Shoutbox

z0ne exam !

assalamualaikum semua. .hai k0rang semua..lamanya tak catat st0ry dalam ni. .korang,minggu ni 3 haribulan saya dah exam percubaan SPM..takut weyhh...yang si dia pulak exam 5arybulan..tapi dia exam dalam kelas jup,saya exam dalam dewan..rassa debaran yang dulu waktu PMR,datang kembali weyhh ! dulu PMR ,barisan 2 depan sekali,tahun ni SPM, 3 last sekali..sukanya..sederet melayu perempuan...yang last la..

tahun ni,memang minggu exam last..3 minggu nanti dalam dewan,nerv0s..dan 3 minggu juga la nanti tak nampak dia...hermmm ! saya tak tahu la,tak ready lagi untuk semua subjek ni...saya harap keputusan percubaan saya ni memuaskan...paling kurang p0n lulus semua la...kira oke dah tu bagi saya..amin !

ha,3 arybulan ni juge la abe saya berdaftar di U UNISZA...terengganu..jauhnya dia dapat panggilan U..sedih.tapi alhamdulilah,sebelum dia pi sana,saya ada sampaikan amanah untuk dia..syukur...sampai juga amanah saya tu pada abe saya...thanks a lot ye zharif.. .sebab susahkan kamu :)


hermm,kakak yang saya rapat pun dapat panggilan U juga..tapi hari ni dia dah pi dah..dapat panggilan di SHAH ALAM...jauhnya....windu sama kamo0 nanti....s0pie pun dapat panggilan jauh juge..di KELANTAN..dia kata sama saha,dia dapat  r00mate 2 melayu,2 china...bestnye !

korang-korang semua,g0d luck yup...3tahun disane...siapa yang tak biasa duduk hostel uhh,biasa-biasakan la yup..nanti lama-lama best ...gud luck juge, ,untuk bulan 0rientasi ..heheehe. . .





No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,