assalamualaikum

Shoutbox

date with my BFF !

assalamualaikum..hari ni kita nak cerita yang ari jumaat kite ada jumpa BFF kita dekat kt KFC labis jup..dekat je laa..tapi sayang,lagi sorang tak dapat jumpa sebab dia dah duduk jauh dah sekarang..hanya contact sajalah jadik peneman kita orang semua..nak tahu dia duduk mana sekarang ,SHAH ALAM ..jauh kan korang..sedeyh..tapi dia tetap dalam hati kita orang walaupun dah berjauhan dengan kita orang..

sebelum pi kfc tu,saya ada ulangkaji sikit la..mata pelajran saya :) then,masa tengah study uhh,abe (felda tenang) saya contact..gayut dengan dia..susah tau dapt dengar suara dia..sebab sekarang dia tengah study dekat UNISZA...terima kasih bang sudi tepon adik..engat adik...errmm,kawan..lama kita date dengan kawan kita..dari pukul 3:30 sampai pukul 6:15..lama kan..ikutkan nak je tidur dekat kat kfc tu..hehehe..tapi buat malu jup...tapi serius memang dekat kfc uhh dah macamm rumah kita orang dah..haro00k gile...nasib tak ramai orang masa tu..maklum lah..musim hujan...hehehee..ha,kita orang sempat bersnap lagi tau....slepas makan and snap..kita orang share-share cerita pasal h0stel..seronok..nak pecah perut dibuatnye :)

































 maaf la kalau kena tengok pic ni sampai kena teleng kepala..hehehe..malas la nak clock nye ...pandai -pandai la korang tengok yup..muka semua selenga..hurrmmm,lega dapat lepas windu dengan korang semua :)
event ser0nok lah juga ,walaupun tak dapat jumpa semua kan ...ha,tak lupa juga saya dapat jumpa dengan abang angkat saya ..ni abang saya yang dah lama tak contact uhh ..abang saya yang dekat (labis)tak sangka pulak dia anggap saya ni adik angkat dia lagi kan..hahaha...terima kasih yup..maklum la..lost contact sebab dia yang buat hal...




hari esoknya,lepas dah jumpa dia orang dekat kfc ,petang tu juga saya kena balik FCB ...penatnye ..then,bergayut dengan abang angkat saya seekejap...sampai jup FCB ,apa lagi terbongkang la...hehehe..then,tidur tapi sebelum tidur macam biasalah mesej dengan jantung hati saya :)
emm,niat dalam hati pagi raya nak bangun lambat..maklum la masalah perempuan kan...tapi sayang tetap bangun awal juge ..hehehe,,tahu tak pagi tu saya dengar takbir raya ..dengan lajunya air mata saya mengalir :(
nak tahu kenapa saya menangis..sebab saya tiba-tiba teringat dekat  Putera Hyriel

(wak,sori sebab tak explainkan dekat awak kenapa saya tiba-tiba hantar text macam tu dekat awak tadi )

sebab apa..sebab teringat macam mana la keadaan dia pi kubur arwah ayah dia...sayu hati saya bila teringat..pastu,saya teringat dekat arwah-arwah kawan saya...emmm,makin melalak saya...tapi saya hanya mampu sedekahkan al-fatihah saja untuk dia orang semua...
oke2...saya dengan kuat hati,saya antar text dengan jantung aty saya..saya cuba tenangkan dia..sian dia...dia sakit tekak..samapi hilang suara..kuat yup wak...makan ubat tau..
he,petang tu saya nak ilangkan semua sdeyh saya..saya pi chemplak,jumpe echa...ada fitri dengan helmi sekali..tapi saya tak tgur pun..malu...ronda punye ronda ingatkan tak kena usyar..kena juga...dak laki uhh tak kenal nama kita...tapi hanya memanggil dengan nama BUDAK BAJU PURPLE ..hahhaa..kelakar jup..apalah...nasib baik tak kenal..saya apa lagi..tak layan pun..:)
sebab saya masih ingat dekat orang FELDA TENANG  sana tu ...

oke,malamnya pulak kita orang pi segamat ..sebab atuk nak belanja makan pizza hut..dah excited dah saaya ni..last-last tak pat makan..nak tahu sebab ape...tengok ni...
ALAMAK ! tak lee tunjukkan la...private :) maaf ,
last-last balik labis,makan KFC jup..hahha...bengang saya tau..nak tahu kenapa..ramai kwan saya jumpa kat situ..saya apa lagi..dengan muka tebal...buat-buat tak kenal jup..sebab saya dah lupa nama dia..hehehe...order then makan..alhamdulilah..kenyang ..apalagi..balik la..sampai jup rumah text bersama orang tersayang...hehehe...k la....hari ni,ni jup la entry untuk 3 hari cuti saya ...hope,korang enjoy :)



SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,