assalamualaikum

Shoutbox

segan !

assalamualaikum semua,emmm semalam aku baru je menjelajah blog jantung ati aku ...wahh good 
stry ,about masa hadapan ...you have a choice day sayang ,banyak kemahiran yang awak ada tapi sayang sebab saya tak lah banyak sangat kemahiran kan ... sedih !! tapi aku kat shini always mendoakan agar kamu success always,
emmm,semalqm petang ada sorang mamat ni hantar la chat dekat aku , say hai... aku pun hai lha balik , tak sampai lima minit tu ada ke patut dia hantar gambar yang tak sepatutnye dekaat aku kan...korang paham2 la sendiri...aku apa lagi,operasi memblock la kan ,amik kau ...siapa suruh kau biadap dengan aku kan ,ko ingat aku layan ke semua tu ,ko akal ko senteng la jantan !!!nasib la iman aku kuat,kalau tak dah lama aku maki ko ... aishhh istighfar la banyak 2 yek !!!

ok,tutup cerita pasal lelaki yang tak masuk akal ni kan ,,even petang tadi ada dak laki tanya macam mana aku dengan hyril fake relay???sori la,aku segan nak cerita sebab aku yang kirim salam dia dulu~mybe!!!! tp hyril cakap dengan aku sebelum tu dia dah kenal dulu aku ...OMG!!!xx♥♥♥
terima kasih : sangat menghargai ...sori la kawan tak dapt nak cerita macam mana relay aku dengan hyril ni lehh terjadik,segan aku nak cerita...sebab kau laki ,aku perempuan...so,kalau ko nak tahu tackle perempuan macam mana,ko tanya dekat DOKTOR CINTA ye...dia lebih mengetahui, hehehehe!!!

then,tadi hyril bagitahu dekat aku yang 22 ni dia tak jadi pergi kuantan tapi tak tahu sebab ape ,mungkin Felda ada sebab kot kenapa dia orang tak jadik pergi kan ... alhamdulilah , hehehe ...hari ni aku berjaga lewat malam pulak ...nak tahu sebab apa????aishhh gara2 nak tunggu kawan kesayangan aku ni telefon la katanya nak story hal dia ...fuhhh !!!alhamdulilah dia tepati janji dekat aku ,♡♡♡pukul 12 tu dia tepon aku ,bergayut lama,seriusly~penat gelak dengan dia pagi2 buta aku memekak ..tapi sori la ~ aku dah lari masuk dapur dulu ..heheheh ,tak nak ada sape2 terganggu dari tidur :D baik kan aku ...

then ,kawan aku ajak datang tidur rumah dia ..katanya nak mengajar aku memasak ..helo0 ! aku rasa nanti bukan memasak ,tapi bersembang saje dengan kau kawan 24jam...hehhee, tapi rumah ko jauh la dekat TANGKAK ...lain la kalau rumah ko dekat sebelah rumah aku je kan ...emm ,even kau nak jumpe aku kan ..dont worry insyaallah satu hari nanti ko akan  jejak rumah aku ...ko kan kaki berjalan kan .. :P

k la,lepas penat gayut dengan ko ...terus aku tak boleh tidur tau !! ko ganti balik cik D ...ERGHH !! marah ni sebab ko dah curi time tidur aku ..hehehe ,takpe la...event malam tu ,ko story cerita dekat aku ..aku pun kongsi cerita dengan kau kawan ...oke ~ sampai sinie je story aku ..da ~ ngatuk sudah :D
da~ mahu tidur dengan my sweet heart BEAR :D


No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,