assalamualaikum

Shoutbox

tamatnya exam spm

hye,assalamualaikum semua ..semalam hari tamatnya aku habis exam untuk spm iaitu 6 haribulan 12, paper ekonomi asas ..alhamdulilah ,aku dapat menghabiskan nya dengan sempurna ..tapi biasalah ,ada paper yang oke ,ada paper yang tak oke kan ..adat la bagi aku ...emm,nak buat macam mana ,semua dah lepas aku menjawabnya ..hanya sekarang bertawakal selepas apa yang kita usahakan selama 5 tahun ni kan ...amin ! harap-harap apa yang diinginkan oleh aku ,tercapai ...korang-korang doakan aku yang terbaik ye untuk keputusan spm aku nanti..bulan 3 :D

tepat je pukul 4 ,aku dah lepas dari panggilan budak sekolah ..tapi bila kenang balik ,sebenarnya zaman sekolah la yang banyak kenangan bagi kita tau ! ada pahit,oke ...pahit memang paling bnyak dalam memorie aku kat sekolah ...sehinggakan ada 2 tahun tu ,buatkan aku menangis teramat sangat ....rasa diri ini terlalu down sangat ....bila diingatkan balik ,nak nangis pun ada :(  memang kenangan tu la paling pahit dalam memori sekolah..this moment masa aku form 4 ,and form 2...ada manis ..right ??manis pun banyak juga bagi aku ...lagi-lagi time aku f0rm 2 and form 3 ...nak tahu pe..time balik je hostel ,tak sah aku akan dpat coklat  dari someone ...this is memorie ,always aku ingat ...tapi sayang ,itu semua kisah silam lama aku ..dah lama aku lupakan....


ha, lagi-lagi yang meningkat REMAJA kan ..mesti tak lekang dengan cinta-cinton ...HAHAHA ,macam aku ..cuma masa form 4 je ,aku tak tertarik dengan mana-mana laki ...maklum la,aku terseksa gara-gara kena tipu dengan mat jantan mana entah ..MAAF ,aku dah tak ingat siapa ko ,sebab ko bukan dalam hidup aku lagi :)
gara-gara dia ,aku kurang nak bagi 100% kat semua laki tau ....tapi,tapi naik je form 5 ..blok aku dekat dengan blok f0rm 6 kan ..hahahah,perasaan cinta-cinton aku datang balik ..sebab muka ko COMEL sangat la..tu yang aku trpikat tu ..maaf la ~ aku tak tahu sama ada aku yang SS dengan ko kan ...sebab aku asyik perhatikan ko dari jauh je ...ha,walaupun aku banyak kali KAPEL ,hampir 10 orang tapi tak kesemua tu pernah buat aku menangis tau ...yang buat aku menangis hanyasatu orang saje ....antara 10 orang iaitu masa aku forn 3 ..ha,itu orang la yang buatkan aku betul-betul SETIA dengan kau tau ..sebab aku percayakan kau ..tapi sayang ,aku kena KENCING JUGA DENGAN KAU !!!!! ,tapi naik form 5 ,aku cuba SETIA balik ,sebab aku nampak pada cara dia ,dia benar-benar nak SETIA dengan aku ...oke ,oke ..full stop ..story lama ...tak nak ingat malu ..malu je aku :D ha,right ! aku tak nak kali ni ,aku menangis lagi ..tolong la..cukup merana aku ....sebab aku dah betul-betul SETIA dengan kau :D
oke ,aku akan alwayys rindu my teacher !!

after je exam ,balik rumah ...sebab malam nye ada makan-makan sikit dekat rumah kawan aku ..oke ..malam tu simple je aku paakai ..' alhamdulilah ,habis aku melantak ..kenyang sudah ~ sampai je rumah ,macam mayat hidup dah ..tak larat ...kahkahkah ...ok,klik this link ..ada my pic ,tapi tak banyak pun ..sikit sudah ..tak famos mana pun malam tu ..HAHAHAHA !!

kami kawan sekelas !

amacam..ok tak :) ok ,tak yah komen ...saya biasa-biasa saja ...
ha,so sekarang aku tak tahu nak buat apa ...firstly ,aku nak belajar masak dekat rumah ..hooreyhh !! amin ,
harap-harap dapat belajar sebaiknya ...hahahah,then ,ayah aku kata  dia nak belikan phone baru ..tak sabarnye nak dapat phone baru ...setelah sekian lama guna phone torchlight je kan ..sedih ~tapi best guna phone biasa ni ...hahaha,sebab walaupun dah jatuh dari tingkat katil yang seincinya 2 tingkatt ..tetap mantain ..oke lagi ..tengok !!  betapa powernye dia ..dia bertahan semata-mata untuk aku ..kahkah ..kesengalan aku melanda ..

ok la,nanti ada hari and story the best kita kongsi -kongsi lagi yep...semestinye aku rindu moment sekolah aku ...lagi-lagi time aku form 2 /3/5 :(

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,