assalamualaikum

Shoutbox

wedding with my cozin

salam semua ,maaf lha kepada yang always kunjung blog saya ni...dah lama berabuk ..takde kesempatan story untuk dicoretkan ..maklum la,candidate spm yang masih berjalan lagi...6 arybulan ni baru habis :D
ok,sementara tunggu 6 arybulan ,semalam dan semalamnya sedara aku wedding ...mulanya malam jumaat rumah aku ada doa selamat sikit ..alhamdulilah ,semua nya berjalan dengan lancar ...ramai kawan-kawan ayah aku datang ,kawan-kawan aku juge yang datang ...tapi maaf lha kalau ada yang aku tak perasan korang tau ...maklum la sibuk ,tak sempat nak layan korang semua :)
thanks for Nurul Nadia,  Waul V'tecTristan Asanada,  Mohammad Arif ,Mohd Yuzairi, sebab sudi datang ..ni je yang aku tahu masa datang rumah aku malam tu ...maff la kalau yang lain tu ...aku tak perasan tau ...and especially ,buah hati saya...dia semestinya datang kan ... Putera Hyriel ,terima kasih juga ...emm,lama awak stay kat rumah saya kan :) then ,awak dapat kenal sesetengah sedara saya...atuk pun sayang dah kenal kan ,dia orang semua ok kan ...malam tu ,sempat juga la aku bersnap dengan dia ...
                                                           
thanks sudi amik gambar dengan kita ,emm aku sempat juga la amik pic dengan adik aku...
                                                
sayang adik ...maaf  la ,gelap picnye ..tempat gelap kan kita amik :D

selesai je majlis doa selamat ,apa lagi ..kemas la kan ....hergghh !! penat ..malam tu memang tidur lambat la..pukul 2 pagi baru aku tidur ..esoknye kena bangun pukul 5 setengah ...awal kan aku bangun..terpaksa je tu ....sebab nak teman mak aku hantar kembar aku balik hostel ...Azwani Wani at SMKAS ...sebab pagi tu dia dah ada kelas ..sian dia tak dapat ikut pergi BP tengok abang mirul akad nikah ..

sampai je BP , along  Meyo Amirrul, dengan kak  Xiera Nazira ,tengah untuk selesaikan apa yang sepatutnya ...naik kebas kaki aku ..banyak sangat syarat orang JOHOR ni kan :D
tapi alhamdulilah ,semuanya berjalan dengan lancar ...along amir hanya lafaz sekali saja..CONGRATE ! along ..tak sia-sia ,sampai melatah AKU TERIMA NIKAHNYA ...hahaha,, dah lama tu practisenye ...akhirnya along amir dah terucap juga untuk isterinya yang tersayang uhh...
  












                                        
ni masa akad nikah...sikit je picnya ..tak rajin nak amik banyak-banyak..sebab sedara yang lain dah ambil...
lepas je selesai bersnap ..apalagi ...menjamu selera la..alhamdulilah ..kenyang perut aku ..sebab ada nasi putih ..selera sikit aku makan :)
selesai je makan ,pergi rumah pengantin perempuan ..rehat-rehat sementara nak tunggu pukul 2 ..majlis persadingannya ...serius,first time aku bawak barang pengantin....barang hantarannya...rasa happy pulak ..hehehe,, mcam-macam kerenah ...tuan rumah siap letak mangkuk besar lagi ...gara-gara tak kasi pengantin lelaki masuk an ....ala,tapi hanya gurau-gurau je..
lepas je selessai bagi duit dekat dia orang semua ,akhirnya pengantin perempuan dengan lelaki selamat dipersanding kan ...dia orang sweet !! suka ,tema pink kelabu ..cantik kan ...

macam ni ...me only ....gambar yang lain takde la ..hehehe,dlam kamera my cozin ..no edit ,

               
   

lepasje selesai untuk persandingan apa lagi ,balik la weyhh ! penat ..dalam perjalanan balik uhh aku apa lagi ...membuta la ..penat ...sebab esoknye kena pergi PD pula ....doa selamat belah lelaki pulak ...sampai je PD ,sarapan dulu..lap0r ~
macam biasala ...time keja kawin je ,aku la yang jadik pembantu mengisi air ..tak mengisi air ,tukang pegang duit ..ha,itu la aktiviti aku time ada nya keja kawin ..bestt wo0k !!ok ,tak tahu nak cakap pe lagi ..lastly ,dapat amik picture dengan pengantin perempuan je ...pegantin lelaki dah tidur ..penat ! sian dia ~


                                       

2 comments:

  1. baju pink cik abg awak ye deq... heheheh

    ReplyDelete
  2. yup lha akk...kite punye fvorite wrne tu ..tu yg mlm uh dy pkai pink clour ,,dia klau dtg uma kite ,xsah pkai wrne pink :D

    ReplyDelete

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,