assalamualaikum

Shoutbox

rindu berceloteh ..

hye guys..assalamualaikum semua..agak lama wana dah  tak kongsi cerita dengan korang semua kan ..mesti korang pun dah jemu ,bila buka-buka entry yang sama kan..
maaf la,tiada kesempatan lha untuk menjeguk blog kesayangan wana ni..banyak sangat problem yang wana alami..tapi alhamdulilah,takde lha besar mana problem wana ni..klau di selesaikan dengan cara yang sabar kan...sunnah nabi ,kalau kita lebih banyakkan bersabar..

alhamdulilah,wana pun dah dapat keputusan spm...so,sekarang hanya lha tunggu panggilan ,hanya rezeki je la yang sekarang menentukan wana...keputusan wana takde la yang the best macam korang2 semua kan...mungkin salah wana juge ,tak study elok2..kan sekarang dah menyesal..takpe la...nasi dah menjadi bubur kan..mana boleh undur lagi dah time tu..

tapi sekarang ni,wana hanya tunggu panggilan UPU dan POLI..hanya itu lha saje harapan wana..doakan wana ye..kelmarin pun ,wana ada mohon KOLEJ...jurusan yang wana boleh lha berminat juga ..iaitu jurusan HOTEL dan PEMPROSESAN MAKANAN ..tapi tempat ni kat jelebu,wana mengharap sangat wana diterima...sebab sekrang wana hanya lebih minat pada teknikal berbanding nak membaca..hehehe,
hope,korang doakan wana ye...kalau wana dapat tawaran ni,wana juga mengharap family bagi kelepasan untuk pergi kolej tu...tak lama pun ,hanya 2 tahun je :)

k lha ,hyril pun bulan 5 mei dia akan tahu keputusan dia..hope,dia dapat sambung pembelajaran yang dia nak kan tu ...gud luck ye,sukses...tapi hope sangat lha awak dapat ye dear !
emm, serius ! wana rasa malu sangat dengan awak.. mungkin kite tak serasi..awak lebih pintar dari kita,ye ! kite tahu ,kita tak pintar mana pun..mungkin awak malu kan dengan kawan2 awak...oke ,nevermind...

ni dari pandangan kita je ..maaf lha ye kalau wana cakap macam ni..

alhamdulilah ,lesen motor dengan kereta pun wana dah dapat..so ,kadang2 susah juga nak dapat kelepasan nak keluar tu..maklum la,mak ayah masih risaukan lagi...tapi bagi aku ,kesesakan SEGAMAT dan PORT DIKCSON ,segamat lagi sibuk kot...wana lebih berhati2 dekat segamat berbanding at port dickson uhh..alahai,cakap pasal PD ni,rindu pula suasana kat tempat kerja uhh..rindunya korang2 semua..
Eyja Lavina,  Faizal Tro ,  Aiman Shock Aiman ,  Nurul Ila Namella Fara Azlina,  Hairol Akim dan yang lain2 juga ..insyaallah ,satu hari nanti nak jumpa korang2 ..itupun kalau korang sudi nak jumpa akak kantin ni..heheh...k ..take care semua..last moment ,sempat snap bersama dengan dia je ..thanks ye..

last kitaorang contact 17/3/2013..hai,wana masih ingat lagi tarikh ni..wana takkan pernah lupa punye...now,wana rassa kita dah macam musuh dah -_-

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,