assalamualaikum

Shoutbox

strees !

hye guys ..assalamualaikum semua ..korang semua yang rajin jengah blog wana ni ape khabar ye ..wna harap korang semua sihat..tapi kalau sakit uhh,jangan lha memikirkannye beban bagi korang ..tidak ! banyak bersabar saje ye..sakit tu boleh mengurangkan dosa2 kecik yang kita pernah buat ..alangkah indahnya kan ..allah tu maha adil..

tadi,wana nan wani pergi sekolah munshi ..selesaikan permohonan kitaorang uhh..lama lha juge dok borak2 dengan cikgu yusof uhh ...alahai , yang si zharif nampak aku macam orang gile..sengal punya zharif..dulu masa form 5 bukan main payah nak menegur aku kan ..hahah ,mus mantain ..tetap nak tegur aku..dia always my bff ...apam pula,alhamdulilah ..dia sihat ,selesa aku tengok keadaan dia lepas dia takde lha teruk sangat haritu ..si fazieyra...amboii ,gelak tawa dia tetap sama macam dlu ..kelakar je la diaorang ni..tieya pun sama juga macam dulu...nasib dia dah ok dr kemalangan haritu..alhamdulilah..
on d way nak turun dari bilik cikgu yusof uhh ,wah ! tak disangka..boleh terserempak dengan iena ..amboi ! wana ingatkan salah orang ,nevermind ..dia dah senyum ..wana balas balik :'0
SERONOK ,sebab dapat jumpa kawan lama balik..rindu teramat kat diaorang..


ha,entry wna harini STRESS ! mungkin wana dah tak tahan sangat kot,so wana dah luahkan dekat kawan wana sorang ni..dia lha sekarang banyak keep secret wana ..mak jemah oii !
hahaha , berjeler wana mengadu dengan dia..katanya dia geram sangat tengok perangai wana ni...serius ! mak jemah ,wana tak berani lha nak cakap semua uhh..aishh ,hanya mampu menaip je cerita dengan nissa tadi..kalau jumpe dia depan2  ,nisa kata dia nak sekeh2 ..hahah,sebab aku jenis yang tak berterus terang..takut tu semua..asihh ,maaf lha ..ni wana dah story semua nya dekat nisa pun ,dah rasa lapang sikit ..tkde la stress sangat ..nak tahu ape yang kami ngonbrolkn ..no2 , secret lha ..

hahah ,oke lha ..LEGA ,walaupun dah macam2 yang aku rasa ..dengan tuuuuu lagi,dengan tuuuuuu lagi..tuuuuuttuuuu, malas nak dipikirkan sangat,hope apa yang aku baca kat tweet uhh, tak betul ye !

assalamualaikum semua :D
SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,