assalamualaikum

Shoutbox

Happy ^_^ Sedih -,-"

assalamualaikum ..alahai ,malam ni terajin pula aku nak menaip kan ...maklum la,malam ni aku takde benda y nak buat ..nak text dengan BF pun ,dia kerja ..so,memang tak pernah kacau dia pun...
peneman aku ,tak tweet ,fb lha ..itupun kadang2  naik muak tau ,takde peneman ...orang tersayng tak sama dengan aku ..mak ayah pun sibuk kerja...sad ! takpe la,masing2 nak isi poket ,mak ayah kerja pun nak sara kami 3 beradik ..so k ,hyril busy pun ,dia nak isi poket juge ..bulan 7 kalau dia ada rezeki ,dia pun akan sambung belajar ..
ahad (23/6/13) hari aku daftar di MCS ...berdebar tu ,jauh lha uhh ,kat banting ..tapi lepas je daftar alhamdulilah housemate aku semuanya ok ..dan nasib baik aku ada kawan ..yang satu cost ,nama pun wani..dah cam twin dah , Wanie LolyMolly namanya ..dia comel tau ,sporting gile dia..hope,kami setiap sem akan still together ye kawan ..

em,setakat ni dekat hostel oke lha ..insyaallah ..niat aku dekat sana hanya untuk belajar ,belajar dan belajar..
sampai je hostel ,siap kemas2 ..aku online sekejap ..tup2 dapat text dari buah hati kita :'(
serius ! aku rindu kau gilew budak ...last kite jumpe ,kamu datang rumah ,bagi buku form 6..bila lagi lha kita dapat jumpa kan ..sayang ! nanti kalau awak dah sambung belajar ,kita mengharap sangat awk jaga lha hati tu ,jangan curang dengan wana ye sayang...

"then ,wana ada terbaca sttus dekat fb ni ..perempuan ,nampak lelaki hensem pun ,sayang dan setia dia dengan orang yg betul2 dy sayang dia takkan tinggalkan orang yang cople dengan dia tu ..tetapi kalau lelaki,walaupun cople ,kalau dah nampak gurls lain niat nak curang mesti ada.."
sayang ,wana mengharap sangat ..kita sama2 jaga hati k...awak pun kalau pergi jauh2 ,awak nak study kan ..awk pun ada muka ,mesti lha ramai nak awak kan sayang ...
dekat friend FB awak pun wana tengok ramai gugurl yang add ,
tapi awak pernah cakap dengan wana ,itu semua kawan ..oke ! apa yang kamu selalu cakap ,wana akan pecaya je ..sebab awak tak pernah bohong wana ...

emm,lagi satu..kesetiaan wana ..dari dasar hati wana ,family pun oke2 je wana dengan kamu ..
kak uda kamu ,kak aira ada cakap dengan orang ..jangan sakitkan hati kamu ssyang ..oke ,wana boleh jaga sebaiknya hati kamu ..takk akan dan takkan sakitkan hati kamu ye sayanag ..tapi kamu pun sama lha ye ..
kak uda pun ada cakap " BIAR HATI YANG TERASA ,JANGAN BERALIH HATI KE ORANG LAIN SUDAH LHA " orang selalu ingat pesan kak uda kamu ..sebab tu ,sampai sekarang orang masih mahu SETIA dan akan setia ..sebab cara diaorang cakap macam tu ,kamu memang betul2 serius ..

k lha ,ahad ni kita dah kena balik hostel balik ..dear ! kamu tc , kita dah takkan spy2 dah tentang kamu ..kamu rimas kan ,never mind :'(
kalau ada pape maklumat ,tolong la ...text wana ye sayang ..
 oke ,assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,