assalamualaikum

Shoutbox

Ramadhan Berlalu Pergi, Raya Datang Menjelma

assalamualaikum ,alhamdulilah..masih bernyawa lagi ,tahun ni TEMA aku dengan family coklat..tapi sayang ,tahun ni baju kitaorang tak siap...just baju ayah dengan adik je yang siap...sodihh ! nasib tak menyebelahi tahun ni ,so terpaksa lha tahun ni tema kitaorang warne warni..takpe lha , tahun ni je kan ..insyaallah tahun akan datang tak akan terjadik macam ni lagi...

tahun ni,kawan2 aku ramai cuti sekejap..maklum lha ,budak2 matrik dan U diaorang cuti sampai 12 arybulan je ..so,memang tak menyempat lha nak jumpe diaorang , heeiisshhh ! takpe lha , tahun ni semua buat hal masing2 ..aku pun bernasib baik je uhh ,heee dengan assigment novelnya tak terbuat lagi...tang bila lha aku nak membuatnya,no idea ...asyik memikirkan hal tak sepatutnye , menyeksa kan diri betul la aku ni -_-

oke lha ,wana nak ucapkan selamat hari raya ..maaf lha kalau wana ada termarah ,terkutuk ,maaf kan lha ye..halalkan makan minum wana juge ,

jangan lupa datang beraya rumah wana :-*
SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,