assalamualaikum

Shoutbox

1 Malaysia , Running :)

ketemu kita lagi harini ye , assalamualaikum semua! salam 1 Malaysia dan salam buat semua ...harini wna  nak cerita pasal rutin wana harini ..yeah ! harini aktiviti wana and the office girl ada join larian 1 Malaysia , firstly  niat wana memang tak nak pergi ..malas gila weyhh sampaikan terlajak tidur.. sedar2 dah pukul 6 :30 pagi , kelam kabut dibuatnya ... dengan masa setengah jam uhh , aku nan wani siap2 untuk pergi ke bustain ..

alhamdulilah, maklum lha budak kolej ..takde transport nak pergi ke Banting uhh ..kalau nak tunggu  bas , memang lambat lha munculnya ...nasib ada member yang sanggup tumpang kitaorang kan , sampai je kat station bas Banting uhh ..terkejut weyhh !!! rasa funny pun ada tau , mana taknye ..kata Program uhh start pukul 7 pagi tapi kelibat khemah nan orang2 pun takde kat situ...pagi2 aku nan wani dah gelak tengok tempat uhh kosong ...kitaorang apa lagi , punya lha pusing satu tempat station uhh ..akhirnye :)

test, test ...yes ! ada , rupanya khemah baru nak di dirikan dan baru setengah orang sampai ...alhamdulilah , tunggu punya tunggu makin ramai yang datang ..baru terasa keseronokaanye an , sesi pendaftaran and ambil nombor dianjurkan..terasa debaran semakin terasa ...Wani jadi pelari pertama, Second soshini ,Third karthika and Lastly Me :)

sebelum berlari , ini lha habits kitaorang ...snap dulu ...





fuhh , penat weyhh ! sekian berapa bulan tak lari kan ...ni lha hasilnya , kepenatan melanda ..


and ni yang paling bestnye ,,,dapat duit uhh :)

lastly, bersnap lha... happy :)







oke lha ,sampai sinie je rutin aku harini ...balik je hostel , dah macam ayam berak kapur ..ponat ! ha , korang jangan lupa tinggalkan jejak dan komen korang ye ..daaa :')


No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,