assalamualaikum

Shoutbox

1 Tahun 4 Bulan

assalamualaikum , fuhhh ! walaupun harini kelas full then dengan petang tadi pi merayap berbuka puas dekat Banting masih ada hati lagi nak berjaga sampai tengah malam ...maklum la, mata ni ngada pula tak nak tidur awal..tadii beriya sangat , tapi bila dah duduk depan lappy , 100 % fokus ,hilang semua ngatokk...nampak tak permainan dia...

hahaha, actually hariini wna nak cerita pasal wana dengan si dia...alhamdulilah , semalam genap kami 1 tahun 4 bulan , macam2 kami lalui bersama...ada pahitnye ,ada manisnye..biasa lha...bak kata dia "asam garam orang kapel" mesti la ada dua2 situasi ni kan ..

kami masing2 saling percaya walaupun kami jarang text ,jarang contact dan jrang berjumpa...bak kata kami " dah bagi kepercayaan pd masing2 ,so kena pandai2 la gunakan nye dengan sebaik mungkin...jangan sampai satu hari nanti ,semua kepercayaan tu akan jadi pahit bg kita...sebab tu ,wana gunakan kepercayaan uhh sebaiknye ..terpulang pd pasangannye ..kita tak boleyh paksa kan ...

herm , andai jodoh kami panjang alhamdulilah ..andaii jodoh kami hanya separuh jalan nak buat macam mana kan ..itu semua ketentuan ilahi...kite kena redha dengan semua tu ..tapi untuk dalam masa yang sekarang , kami masih lagi dapat mengekalkan hubungan ni hingga sekarang walaupun aku kadang2 banyak menyakitkan hati dia dan kadang2 aku pun ada termakan hati dengan dia...

kitaorang hanya mampu kekalkan perhubungan tu dengan sebaiknya ...insyaallah , oke lha ..tu je kot story yg wana nak kongsikan malam ni ...dah tak tahu nak cakap pe dah ..tc , assalamualaikum and gud nytezzz !

i always remember letter ni :)






2 comments:

  1. "i always remember letter ni :)"
    yg depan tu dh ok.. awat yg belakang ada "ni" pulak? rojak2..hehehe

    ReplyDelete

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,