assalamualaikum

Shoutbox

Two Months More ^_^






assalamualaikum , yeaaahh !! harini kelas tengahari dibatalkan sebab dah ganti pagi tadi ...maklum la,sir alex takde ...entah lha ,sir pi mana pun cik tak tahu ...hee ,so balik pun awal lha kan ...Tangan pula tengah rajin nak menaip pula harini ...hehehe,

meyhh sini,wana nak cerita sikit dengan korang...dah setengah bulan lha wana stay kat kolej MCS ni ..alhamdulilah,so far so good lha tapi sodihhh ...ingatkan takde masalah dengan akak2 senior rupenye sangkaan aku salah ... biasa lha , pergi study mana2 semestinye akan ada timbul masalah an ..cuma cepat atau lambat je , tapi masalah aku dalam rumah 0404 ni entah lha yek ...nak kata serius sangat , bagi aku hal tu simple je ..biasa lha ,masing2 ada perangai sendiri kan...so,kena lha sama2 terima perangai ...nama pun dah duduk satu rumah ,cuma banyakkan bersbar je lha ...

alhamdulilah , aku masih boleh stay lagi duduk dekat rumah tu ..herrmm , biar lha masa tu berlalu dengan cepat , cepat hbis test ,cepat habis assigment dan cepat cuti sem kan .... alang2 dah cuti sem nanti , wana ari kerja ...nak cari duit sikit ..maklum lha ,ekonomi sekarang makin tak stabil la...wana pun kat sini , seminggu dah rm 100 ..see ! banyak kan wana belanja ,sian ayah wana asyik nak masukkan duit je :'(

so , sementara ada cuti sem nanti ,dapat lha wana tampung sikit untuk study ...mane tahu sem 2 lagi banyak nak gune kewangannye kan ... bak kata orang kampung sediakan payung sebelum hujan...sem 2 pun  makin hampir , assigment bulan 11 dah kena hantar,doakan wana ey ..hope sesangat semuanya berjalan dengan lancar ...insyaallah :)

oke lha ,itu je kot yg wana nak sharekan harini ...panjang umur , nanti wana story lagi ...tatataa ...

2 comments:

  1. nice blog wana,, anis ske :)
    keep it up ,, bak kata sweetheart awk !

    ReplyDelete

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,