assalamualaikum

Shoutbox

Berakhir Sudah :'(



assalamualaikum semua , maaf lha ...bulan ni wana tak menyempat nak jengah blog kesayangan wana ni....maklum la , sibuk dengan presentation , nak kena submit assigment lagi...tapi alhamdulilah , minggu ni dah 2 assigment aku submit dan 2 subjek dah presenttion ...terasa lega sikit rasanya , tinggal subjek KS,BE dan BK ...hope, minggu depan pun berjalan dengan lancar semuanya macm minggu ni...

tujuan wana nak story malam ni , just nak luahkan yang perhubungan wana dengan si dia dah berakhir selamanya ... '25/10/203'
setelah sekian lama wana asyik dok terpikir,akhirnya semalam dia dah jujur semuanya dengan aku ...thanks wak , sebab dah jawab semua pertanyaan wana yg selalu doook mengacau kat fikiran wana...
heemmm , ramai IM dengan wana ...and ramai tak percye yang wana dengan hairil dah takde pape hubungan  ...
tapi korang kena percaya , sedangkan wana pun redha dengan semua ni ...
dan ramai yang IM tanya apa sebab kitaorang putus ....hhermm ,maaf lha wana tak nak cerita , biar la antara waana dengan hyril je yg tahu apa sebab kitaorang putus ..

tapi aku cuba sedaya upaya untuk terima dengan hati yg tabah walaupun :'(

herrmm , header at blog uhh hanya lha tinggal kenangan untuk aku ....waana akan simpan semua pemberian kamu , semua mesej2 kamu ...semua pic2 kamu dalam faceboook,tweeet ,bloog dan instagram ...

harap kamu tak marah ye ..

terima kasih sudi jadi kawan saya lagi ....sejujurnya wana masih setia dengan awak hairil ,walaupun awak sekarang just anggap kita kawan je ...wana tak akan dan tak pernah benci kamu HAIRIL TAHRIM..






Turut Simpati :'(




assalamualaikum semua , hye ...salam semua , korang semua apa habak ...alhamdulilah , sekian lama tak menjengah kat blog ni ..maaf lha , wana kurang chat ... 3hari kurang sihat , demam yang agak teruk lha ...tapi syukur , sekarang dah sihat ..cuma ada batuk3 sedikit saje ...

maaf lha , harini wana nak share 2 story dengan korang ..yang mana rajin nak bca story wana , teruskan ...mana yang tak berkenan dengan jalan cerita wana , korng boleh terus goooo out dari BLOG wana ...simple , right !

oke , pagi tadi wana dapat tahu ...yang kak uda kakak kepada hyril update status yang kak herna dimasukkan ke wad ICU lagi sekali, masyaallah ...aku dapat tahu kak herna kena jngkitan kuman dan jatungnya bengkak ...besarnye dugaan family my SPECIAL ...minggu lepas , wana baru sahaja dpat tahu dr hyril yang kak herna dah sihat seperti biasa ...tup2 pagii tadi dapat tahu , kak herna kena tahan wad ICU lagi ..

FOR HYRIL , be strong sayang ...kuatkan iman , jangan streess2 , tumpukan pelajaran kamu kat UPSI ye ...insyaallah kak herna akan baik semula. .wana disni sentiasa mendoakan semua family kamu sentiasa sihat walafiat ..insyaallah ,

herrm , yang kedua pula semalam aku dapat tahu kat tingkat 8 , 5 dan 4 budak2 ni kena HISTERIA ...OHH !!! tingkat 4 , bedekatan dekat dengan rumah aku ...ya allah , kuatkan lha hatiku sepanjang aku study di sini ...jauhkan aku dari kena kacau , yup !! akak2 senior kata , memang time nak FINAL EXAM je tak sah kalau takde kejadian HISTERIA ..so , berjaga2 lha and iman jaga ... aku rasa kurang yakin , wana mengharap sangat untuk FINAL nanti rumah wana tak kena histeria ..amin , untuk siapa yang kurang semangat tu , be strong ye ...jangan lemah ....amalkan pagar katil uhh , insyaallah semuanya akan selamat ...k lha , sampai sini je story wana  yang nak i sharekan ....assalamualaikum :')


SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,