assalamualaikum

Shoutbox

Berakhir Sudah :'(



assalamualaikum semua , maaf lha ...bulan ni wana tak menyempat nak jengah blog kesayangan wana ni....maklum la , sibuk dengan presentation , nak kena submit assigment lagi...tapi alhamdulilah , minggu ni dah 2 assigment aku submit dan 2 subjek dah presenttion ...terasa lega sikit rasanya , tinggal subjek KS,BE dan BK ...hope, minggu depan pun berjalan dengan lancar semuanya macm minggu ni...

tujuan wana nak story malam ni , just nak luahkan yang perhubungan wana dengan si dia dah berakhir selamanya ... '25/10/203'
setelah sekian lama wana asyik dok terpikir,akhirnya semalam dia dah jujur semuanya dengan aku ...thanks wak , sebab dah jawab semua pertanyaan wana yg selalu doook mengacau kat fikiran wana...
heemmm , ramai IM dengan wana ...and ramai tak percye yang wana dengan hairil dah takde pape hubungan  ...
tapi korang kena percaya , sedangkan wana pun redha dengan semua ni ...
dan ramai yang IM tanya apa sebab kitaorang putus ....hhermm ,maaf lha wana tak nak cerita , biar la antara waana dengan hyril je yg tahu apa sebab kitaorang putus ..

tapi aku cuba sedaya upaya untuk terima dengan hati yg tabah walaupun :'(

herrmm , header at blog uhh hanya lha tinggal kenangan untuk aku ....waana akan simpan semua pemberian kamu , semua mesej2 kamu ...semua pic2 kamu dalam faceboook,tweeet ,bloog dan instagram ...

harap kamu tak marah ye ..

terima kasih sudi jadi kawan saya lagi ....sejujurnya wana masih setia dengan awak hairil ,walaupun awak sekarang just anggap kita kawan je ...wana tak akan dan tak pernah benci kamu HAIRIL TAHRIM..






No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,