assalamualaikum

Shoutbox

Berjalan Ke Ayer Itam And Johor Bahru

assalamualaikum semua , hyee guys ! lamanya dokk menaip dekat dalam blog ni kan , rindu sama cik tak ..kalau rindu , mai lha chatting2 cik dekat facebook or instagram or twitter ..better chatiing kita di facebokk..lagi active di situ :)

heerm , hope korang semua sihat ye sayangku semua ...guys ! semalam ayah kita ajakk jalan2 ,dekat je tempatnya ..mulanya kita singgah ke ayer itam dulu...tujuan kitaorang ke situ , nak tahu ape ...si kembar aku teringin nak tedyy bear besar ..aku pun tak tahu , ape mimpi dia teringin sangatt tedy uhh ..agak pelik la, tapi abaikan je la...dah suka an , so ayah tunaikan apa yg dia nak tu ...

sambil ayah dokk tapau2 tauke dekat kedai tedy bear uhh boleh pula dapatt murah ..tup2 ,aku pun dah terpikatt dengan satu tedy bear ni ..apa lha , aku bodek2 ayah ..yeaaahhh !! ayah pun lampu hijau , kita pun dapatt tedy bear besarr juga ...terima kasih ayah :')



 dokk pusing2  ayer itam , tangan pun dah penuhh so teruskan perjalanan kita ke JB .. dalam perjlanan tu , ushhh nikmatnyaa ..cantiknye pemandangaaan , sekiann lama dokk terperap kat rumah je kan , heheehe ..
kitaorang sampaii kat pusatt kraftangan uhh lepas mahgribb  ,,wahh ! pusing punya pusing dalam angsana... dan ini lha hasilnya :)


kalau korang perhatikkan betul2 , macam muka orangg tak ??? 


















alhamdulilahh , selesai sudah ...rugi kalau siapa yang takk tengokk pameran ni tauu , then masa pergi  sini boleh pula terserempakk dengan cikgu comel kita ...cikgu shazana , makin cute lha cikgu , k lha...ni saja yg nak dikongsikan dengan korang ... 







No comments:

Post a Comment

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN,JANGAN SAMPAI NASI DAH JADI BUBUR,INGAT SEBELUM TERKENA,